• darkblurbg
  • darkblurbg

Ik houd je graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom M-Foto.

Dat kan een bijzondere foto ontmoeting zijn, de aankondiging van een expositie of een interessant foto verhaal. Heb  je vragen laat het mij weten!

Wie jarig is trakteert!!!

Wie jarig is trakteert!!!

Jarig??? M-Foto viert dit jaar haar 10 jarig bestaan.  Indien je voor 15 april 2020 een trouwreportage bespreekt of laat maken ontvang je  10% korting op de Bruidsreportageprijs Maak geheel vrijblijvend kennis met M-Foto en maak een kennismakingsafspraak. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos!

Expositie 9 juni t/m 19 oktober 2018

Expositie 9 juni t/m 19 oktober 2018

Van 9 juni t/m 19 oktober 2018 kunt u mijn expositie bezoeken met als thema “Visionaire Landschappen”. In deze expositie heb ik mij laten inspireren door de dagelijkse werkelijkheid, die ik op eigen wijze vermeng met fantasie. Laat je meenemen in mijn fotografische fantasiewereld.