• darkblurbg
  • darkblurbg

Ik houd je graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom M-Foto.

Dat kan een bijzondere foto ontmoeting zijn, de aankondiging van een expositie of een interessant foto verhaal. Heb  je vragen laat het mij weten!

Cursus Flitsen met een opzetflitser

Cursus Flitsen met een opzetflitser

Wellicht heb je hem ooit wel eens aangeschaft; een opzetflitser voor bij je camera. Het kan je zeker helpen om betere foto's te maken. Een goede handleiding zit er echter doorgaans niet bij.........

Ik voelde me een oevergrasspriet!!

Ik voelde me een oevergrasspriet!!

Een oevergrasspriet! Je zult wel denken wat bedoel je? In maart dit jaar liep ik rondom het ven de Hazeputten. De zon scheen deze dag hoog aan de hemel na vele weken van slecht en nat weer. Eindelijk kon de jas even uit en ik voelde de wind zachtjes om me heen. Mijn oog werd naar het oevergras getrokken dat lichtjes wuifde in de wind. Ineens voelde ik het gevoel van mee wuiven met de wind.

Welke maatregelen treft M-Foto om veilig les te geven in coronatijd?

Welke maatregelen treft M-Foto om veilig les te geven in coronatijd?

Sinds half maart 2020 is het coronavirus in ons land. Nederland ging in een intelligente lockdown om snelle verspreiding van dit virus te voorkomen. Inmiddels hebben we deze intelligente lockdown allemaal kunnen ervaren. Sinds 1 juli gaat Nederland weer beetje bij beetje open. Maar...wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. De voorzorgsmaatregelen die M-Foto treft bij het geven van een les, workshop of privéles kun je in dit artikel lezen.

Expositie "IK ben verlaten" van 8 januari t/m 9 maart 2020

Expositie "IK ben verlaten" van 8 januari t/m 9 maart 2020

Van 8 januari 2020 t/m 9 maart 2020 kunt u mijn expositie "Ik ben verlaten" bezoeken in het Wijkcentrum Koningshaven te Tilburg. In deze expositie heb ik mij laten inspireren door de gevoelens die iemand met dementie heeft. De sfeerfoto's met een kleine tekst laten deze gevoelens spreken.

Amsterdam Lightfestival 2019

Amsterdam Lightfestival 2019

Ieder jaar bezoek en fotografeer ik het lichtfestival Glow in Eindhoven. Amsterdam heeft ook een Lightfestival....het was alweer 6 jaar geleden dat ik daar ben geweest. Tijd dus om weer eens te gaan.

Wie jarig is trakteert!!!

Wie jarig is trakteert!!!

Jarig ??? M-Foto viert dit jaar haar 10 jarig bestaan.  Indien je voor 31 december 2020 een trouwreportage bespreekt of laat maken ontvang je                                             10% korting op de bruidsreportageprijs Maak geheel vrijblijvend kennis met M-Foto en maak een kennismakingsafspraak. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos! Prijslijst Bruidsreportage >>>

Expositie 9 juni t/m 19 oktober 2018

Expositie 9 juni t/m 19 oktober 2018

Van 9 juni t/m 19 oktober 2018 kunt u mijn expositie bezoeken met als thema “Visionaire Landschappen”. In deze expositie heb ik mij laten inspireren door de dagelijkse werkelijkheid, die ik op eigen wijze vermeng met fantasie. Laat je meenemen in mijn fotografische fantasiewereld.